14:30

Falkenbergs FF 2

Referat: Varbergs GIF FK - Falkenbergs FF 2

Det blev en spännande match i solskenet på Påskbergsvallen idag!

Efter en försiktig öppning första 10 kunde vi skotta in 1-0. Gästerna kvitterade dock till 1-1 efter några minuter men vi fortsatte jobba på. Vi fick till både 2-1 och 3-1 och det kändes som att vi hade matchen under kotroll. Falkenberg gav sig inte dock och satte 3-2 på frispark och kunde även kvittera till 3-3 innan pausvila. Möjligen pga att vi slappnade av för mycket.

I andra satte vi bra fart igen och kunde gå fram till 6-3 och återigen kändes det som att matchen var i säkert förvar. Falkenberg var fortfarande envisa och låg på och kunde göra både 6-4 och 6-5. Vi höll dock undan til seger och 3 pinnar i seriepremiären!

Roligt att vi hade 5 olika målgörare, att vi satte två klockrena hörnor på nick och inte var nedstämda i halvtid utan kom tillbaks. Vi får däremot jobba på att behålla ledningar...

Tack till kiosktjejerna som fick ihop en bra slant idag!